Nieuws

Recap ICW Middelstum

Zondag 7 april is een delegatie van 17(!) wedstrijdrenners naar het mooie middelstum afgereisd. Er naartoe fietsen hoefden ze niet want ze werden door de wind meegenomen. 
Amber, Ilse,  Joeki, Joelle, Nynke en Maarten startten in de 3e klasse. Aangezien het parcours volledig open was en er een enorm stevige bries stond, werd het veld meteen uit elkaar gereden. Amber was de enige die in een zeer selectieve kopgroep overbleef. Toen daaruit een groep van 3 man wegreed probeerde ze het gat alleen te dichten, maar na kilometers achtervolgen werd het toch een respectabele chasse patate, waarna ze 5e werd.


In de 2e klasse was het de beurt aan Daniel, Javier, Olaf, Tycho. In deze klasse was het niet veel anders dan de vorige. Het volledige peleton viel de eerste ronde uit elkaar, waarna er een kopgroep ontstond met Olaf. Door een klein foutje heeft hij hieruit moeten lossen.


In de hoofdklasse startten Anton, Friso, Jordi, Milan, Sam, Stijn en Thiadrik. De koers werd snel ontsierd door een botsing met een driewieler. Hierna werd de wedstrijd stilgelegd en na een ronde neutralisatie weer heropend. Meteen ging alles op de kant waardoor alleen Friso en Jordi overbleven in de kopgroep. Omdat Jordi eigenlijk toch te ziek was om te starten heeft hij hieruit moeten lossen. Nadat de kopgroep volledig uit elkaar geslagen was is Friso als 7e over de meet gekomen. Na een zware koers is iedereen tegen de harde wind in naar huis gefietst. Goed gestreden iedereen en beterschap aan de gewonden!

Het wedstrijdseizoen is in volle gang, waarbij veel enthousiaste TH´ers aan de start staan! Met deze goed gevulde wedstrijdploeg gaan we nog veel beleven! Volg de link hieronder om al deze fanatiekelingen te zien! 
https://www.tandjehoger.com/wedstrijden-2-0/wedstrijdrenners 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren