Nieuws

Terugblik: Toerweekend 2-4 juni

Met een ontzettend leuke groep zijn we naar Sneek gefietst om daar eens de omgeving te ontdekken! De spullen van iedereen paste nét in de TH-bak. Heel veel ruimte voor Dominique, Vera en Tycho was er niet over, maar een beetje dubbelgevouwen ging het net. 's Middags om 2 uur vertrok de grootste groep, 's avonds kwamen de tweede groep rond een uur of 9 aan op de camping. Daar hebben we heerlijk geslapen in de hutjes van Douwe (red. Douwe is de campingeigenaar die in een golfkarretje zijn hond uitliet).

Zaterdag hebben we het grootste deel van de route met bijna de hele groep gefietst. Pas na zo'n 55km splitsten de wegen en gingen een aantal door om 100km te fietsen, terwijl de rest alvast richting de camping afdraaide. Anka, Melle en Dex daarentegen deden de volledige Elfmerentocht (150km!). 
Het was uberhaupt een week van veel kilometers. Meerdere mensen die op toerweekend mee waren, hadden de maandag ervoor ook de Elfstedentocht gefietst. 

Zondag konden we voldaan weer terug naar huis fietsen. Met de nodige pijntjes hier en daar, maar een leuk veerpontje en een heeeerlijk stukje taart onderweg zorgden voor hernieuwd moraal!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren