Naast de fiets

Behalve dat vele activiteiten iets met fietsen te maken hebben, vinden er binnen TH ook activiteiten plaats die juist in het teken staan van gezelligheid naast de fiets! Hieronder volgen een aantal niet-fiets gerelateerde activiteiten.

BorrelsWe borrelen twee keer in de maand op de dinsdagavond. De borrels zijn dé manier om op te hoogte te blijven van de laatste roddels en resultaten, maar ook om gewoon in contact te komen met helden van toen en nu. Voor nieuwe leden is het de uitgelezen plek om een biertje te drinken met de TH-topcoureurs en de enthousiaste toerders. Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom, als ze tenminste kunnen fietsen (of bier drinken)!

Sociale activiteiten

Elke maand organiseert onze Activiteitencommissie een sociale activiteit. Wat er tijdens de activiteit wordt gedaan, ligt aan de creativiteit van de Activiteitencommissie. Zij doen elke keer hun uiterste best om een geweldige en gezellige activiteit neer te zetten. Vast onderdeel is sowieso een jaarlijkse barbecue die plaatsvindt na de clubkampioenschappen. Andere voorbeelden zijn een alleycat door de stad, een gezellig etentje samen of een feest.

Ledenweekend 

Elk jaar organiseert Tandje Hoger een ledenweekend voor al haar nieuwe en bestaande leden. Er wordt op vrijdag vertrokken naar onze sponsor De Zwerfsteen, op mooie fietsafstand. In het weekend zijn de nachten kort, vloeit de drank rijkelijk, staat plezier en het leren kennen van de andere (nieuwe) leden centraal én wordt er natuurlijk ook nog met z'n allen gefietst. Kortom: wil je alle TH-leden leren kennen, dan is dit een onmisbaar weekend!

Onze sponsoren