Naast de fiets

Bij Tandje Hoger wordt er ook veel niet gefietst; er is ook heel veel ruimte voor gezelligheid naast de fiets. Hieronder vind je welke acitviteiten er nog meer georganiseerd worden.

Borrels

We borrelen twee keer in de maand op de dinsdagavond. 

De borrels zijn dé manier om op te hoogte te blijven van de laatste roddels, resultaten en om gewoon in contact te komen met helden van toen en nu. Voor nieuwe leden is het de uitgelezen plek om een biertje te drinken met de TH-topcoureurs en de enthousiaste toerders. Vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook welkom, als ze tenminste kunnen fietsen (of bier drinken)!
Daarnaast verzorgt de activiteitencommissie minimaal één keer per maand een andere activiteit, denk hierbij aan een alleycat door de stad, een gezellig etentje samen of een feest.

Sociale activiteiten

(Bijna) elke maand organiseert onze Activiteitencommissie een sociale activiteit. Wat er tijdens de activiteit wordt gedaan, ligt aan de creativiteit van de Activiteitencommissie. Zij doen elke keer hun uiterste best om een geweldige en gezellige activiteit neer te zetten. Vast onderdeel is sowieso een jaarlijkse barbecue die plaatsvindt na de clubkampioenschappen. 

Ledenweekend

Elk jaar organiseert Tandje Hoger een ledenweekend voor al haar nieuwe en bestaande leden. Er wordt op vrijdag vertrokken naar onze sponsor De Zwerfsteen, op mooie fietsafstand. In het weekend zijn de nachten kort, vloeit de drank rijkelijk, staat plezier en het leren kennen van de andere (nieuwe) leden centraal én wordt er natuurlijk ook nog met z'n allen gefietst. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld een MTB-clinic voorgeschoteld gekregen! Kortom: wil je alle TH-leden leren kennen, dan is dit een onmisbaar weekend!

Spanjereis

Elk jaar (in niet-corona jaren) reizen we in April met de bus naar Spanje om daar te fietsen, zonnen, uitstapjes te maken en vooral een hele leuke tijd te hebben!

Onze sponsoren