Leenauto’s

Wanneer je je auto gebruikt om naar een wedstrijd te rijden waar je TH vertegenwoordigt (wedstrijden die TH niet zelf organiseert) kan je hiervoor een vergoeding van 30% krijgen. Dit betekent 30% van het tarief in de onderstaande tabel. Voor een normale auto betekent dit dat Tandje Hoger 6,3 cent/km betaald voor het gebruik van een auto om naar wedstrijden te rijden. Het volledige bedrag vanuit de onderstaande tabel wordt vergoed wanneer het een geldig TH-evenementen betreft (denk aan crosskamp).

Normale auto’s

21 cent/km

Busjes

24 cent/km of in overleg


Ook bij toertochten worden 30% van de vervoerskosten vergoed. Voorwaarde hieraan is wel dat deze toertocht bij Tandje Hoger op de kalender staat. Denk aan toertochten als MH2D en de Fiets Elfstedentocht. Voor overige toertochten wordt aan het begin van het jaar een bepaald bedrag begroot. Voor elke toertocht wordt 30% korting gegeven op het vervoer, net als bij de wedstrijdrenners

Regels

  • Wanneer er met meerdere auto’s gereden wordt, worden alle autokosten bij elkaar opgeteld en gedeeld door het aantal inzittenden.
  • Vervoerskosten worden alleen vergoed wanneer de auto zo efficiënt mogelijk is ingedeeld. Autokosten worden NIET vergoed wanneer er bijvoorbeeld 2 auto’s worden gebruikt om naar een wedstrijd te gaan wanneer er nog plek is in een van de auto’s.
  • Het bestuur heeft het recht om de kortingen te verhogen of te verlagen. Dit wordt gedaan aan de hand van de begroting en hoeveel hier nog van over is. Om ervoor te zorgen dat er voor zoveel mogelijk wedstrijden een korting kan worden gegeven.

Onze sponsoren