Bikepacking Adventure

Tandje Hoger heeft al twee edities van het Bikepacking Adventure mogen organiseren. Dit is een fietstocht in de zomer, waarbij fanatieke wielrenners de strijd met elkaar aangaan om zo snel mogelijk 600 km door Nederland af te leggen. Hierbij krijgen de deelnemers drie dagen de tijd om met behulp van een eigen gemaakte route langs de verschillende checkpoints te gaan. Behalve de afstand zo snel mogelijk af te leggen, kan je ook meedoen zonder het wedstrijdelement. In beide gevallen is er vanuit de organisatie eten bij de checkpoints en een volgauto die in de buurt blijft. Dus of je nou zin hebt om 600 km te koersen of een lekker weekendje te toeren, een avontuuur wordt het sowieso!

Algemene informatie

  • De wedstrijdvariantie kan in een groepje van maximaal drie personen gereden worden. Als je niet meedoet aan de wedstrijd, dan is er geen maximum aan de groepsgrootte.
  • Je mag overal (binnen de Nederlandse wetgeving) overnachten, dus bij bekenden logeren of overnachten in een hotel/hostel is ook toegestaan.
  • Eigen volgauto’s, voedingsposten en dergelijken zijn niet toegestaan. Het is namelijk de bedoeling dat je de rit zelfstand of met je groepsgenoten rijdt.

Onze sponsoren